Terug naar de voorpagina login | contact
SMS-Maatwerk Software Partnership Onze SMS-Producten Wholesale-SMS SMS API Over SMSHosting Referenties SMSHosting

onze sms-oplossingen zijn kant en klaar om direct ingezet te worden.

 
Alerts via SMS kan ingezet worden bij calamiteiten of in noodsituaties, wanneer goede bereikbaarheid en efficiënte communicatie essentieel is.

Uitermate doeltreffend voor het alarmeren van bedrijfshulpverleners (BHV), beveiligers, burgers, hulpdiensten, patiënten, systeembeheerders, kwaliteitcontroleurs en monteurs.
Herinneringen via SMS zorgen ervoor dat mensen op doeltreffende wijze geattendeerd worden op gemaakte afspraken of scenario's.

SMS is een zeer effectieve methode ter reductie van het aantal no-shows op gemaakte (langer termijn) afspraken, tot wel meer dan 30%!
Planningen via SMS biedt de planner veel gemak met het op de hoogte brengen van dienstroosters, rittenschema’s, huisbezoeken, etc.

De planner stuurt met één klik een SMS naar een hele groep mensen zodat zij tijdig op de hoogte zijn van hun rooster (wijzigingen).
Notificaties via SMS is een veelgebruikte toepassing door bedrijven om tijdens hun bedrijfsprocessen klanten en medewerkers snel en efficiënt te informeren.

Binnen enkele minuten kunt u eenvoudig een groep mensen bereiken.
Autorisatie via SMS is een efficiënte en veilige manier om consumenten en medewerkers toegang te verlenen tot bepaalde omgevingen door het sturen van een autorisatie-code via SMS.

Autorisatie via SMS is doeltreffend, betrouwbaar en kostenefficiënt.
Mailings via SMS biedt u de mogelijkheid om snel, eenvoudig en doeltreffend SMS Mailings te verzenden. Of dat nu om 100, 10.000 of 100.000 SMS-Berichten gaat. SMSHosting levert deze snel en betrouwbaar voor u af.

De online tool biedt u een scala aan functionaliteiten.
 
Het ontvangen van een gesproken SMS-bericht is vergelijkbaar met een binnenkomend telefoontje. Na het opnemen wordt uw tekst uitgesproken door een echte stem. Dus geen hakkelende computerstem maar een stem met intonatie en karakter.
Met SMS Vote kunt u tijdens beurzen, congressen en evenementen interactie creëren met uw publiek en tegelijkertijd real-time hun mening peilen.

Ideaal om de aandacht van uw publiek vast te houden of een wedstrijd uit te breiden met een extra stemmogelijkheid via de mobiele telefoon.
Professioneel SMS ontvangen, via E-mail, een API, onze online tool of via uw bestaande software. SMSHosting heeft al veel koppelingen voorbereid met bekende software leveranciers.

SMS Ontvangen is eenvoudig met al onze oplossingen te koppelen.
O.a. Schiphol, TNT, Philips, Erasmus MC maken gebruik van SMS via SMSHosting. Lees verder voor meer referenties..
   
           
   
                 
 
SMS Gateway API
Password via SMS
Autorisatie via SMS
SMS & WIN
SMS Vote
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
No Show via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS Pro online
Alerts via SMS
Herinneringen via SMS
Planningen via SMS
Notificaties via SMS
SMS ontvangen
Mailings via SMS
SMS en E-mail
SMS ontvangen per E-mail
E-mail naar SMS versturen
E-mail naar SMS Groep
Premium SMS online
SMS & WIN
SMS Vote
Afrekenen via SMS
SMSHosting
Product informatie: 088 989 00 99
Support en admin: 088 989 00 91

Konijnenberg 30
4825 BD Breda, NL

©2001 - 2014 SMSHosting.nl™
All rights reserved. Op al onze diensten zijn voorwaarden van toepassing, gedep. bij KVK en online beschikbaar.